Mise 02/2010

Prohlížíte příspěvek staršího data. Tento příspěvek pochází z roku 2010.

Stejně jako každý měsíc jsme se sešli i v únoru, tentokráte konečně skoro na čas – příjemným zjištěním pro mne bylo, že byl do „našich“ prostor nainstalován překvapivě kvalitní projektor s plátnem, čehož jsme hned využili – krom organizačních záležitostí (viz. níže), které obvykle probíráme v průběhu dopoledne, byla totiž na programu například promítání videí ohledně Star Trek Experience z Las Vegas, které bylo přede dvěma lety zavřeno.

Součástí programu Mise byl i vstupní test do Akademie, relativně nového projektu našeho klubu, který jsme naplno rozjeli na letošním Pragoconu. Dopadl takto:

  • Panda (13b) – neprošel
  • Mamut (16b) – prošla (je tam ale sporná otázka)
  • Čokoládová (18b) – prošla
  • Korax (20b) – prošel (jedna sporná otázka)
  • Axiom (18b) – prošel
  • Thestral (15b) – neprošla
  • Darell (15b) – neprošel (více sporných odpovědí, odpovídal i kraviny)
  • L.A.IV. (17b) – prošel

Co se týče organizační části Mise, bude asi nejlepší vzít to popořadě.

Web

Asi tím nejpodstatnějším, co jsme probírali, byl web. Pro nezasvěcené to shrneme: v následujících několika týdnech dokončíme přípravné práce na designu a organizaci redakčního systému WordPress, vytvoříme uživatelské účty (jsou již vyžvořeny, podrobnosti v matrixu, odkaz „Nový web“), atd., jinak řečeno systém uvedeme do takového stavu, aby se do něj po příští Misi mohla začít ládovat data ze současného webu – tyhle přípravy se týkají Trekra, Wesleyho, Darella, Arwa a Koraxe.

Na příští Misi vám přesně ukážeme, jak bude obsah na webu organizovaný a co se k němu váže.

Oslavy patnáctin Dominionu

Ačkoli se to možná některým nezdá, je Subspace když se to tak vezme opravdu nejstarším českým ST fanklubem, vychází totiž ze základů Dominionu, resp. USS Ostrava, který byl založen přede všemi současnými fungujícími fankluby. Letos v létě tomu pak bude patnáct let od jeho založení, nebylo by tedy štatné popřemýšlet nad nějakou oslavou, resp. jejím programem – přemýšlíme, vymýšlíme, těšte se 🙂

Jinak bych chtěl všem poděkovat za účast, Mise se mi líbila 🙂